tai chi

Tai chi in Utrecht
met Tjeerd Verbeek

Home
Tai chi?
Cursusinfo
Docent
Contact


<Cursusinfo>

Cursusinfo
Hieronder alle info over de tai chi lessen op dinsdagavond in Utrecht.

De lessen
De lessen worden gegeven in gemengde groepen van gemiddeld 10 tot maximaal 18 personen. De leeftijd van de deelnemers varieert tussen 20 en 60 jaar. De lessen duren 5 kwartier en beginnen met losmaak-oefeningen en chi kung. Daarna wordt er een thema onder de loep genomen. In het derde deel van de les leer je een tai chi vorm. In de groepen voor gevorderden is er ook aandacht voor meditatie, pushing hands en san shou. De lestijden kunnen na de zomer- en winterstop veranderen. Naarmate je vordert kom je in een groep later op de avond. We werken niet met banden, rangen of examens.

Proefles
Voordat je besluit om je in te schrijven, kan je een
proefles volgen. Lees meer...

Kleding
Aanbevolen is ruimzittende kleding, zoals een joggingbroek, en comfortabele schoenen - met soepele platte zool. Op blote voeten of met sokken kan ook.

Verhinderd?
Als je verhinderd bent stel ik het op prijs als je dat even per email laat weten. Wanneer je een les hebt gemist kan je deze een andere keer inhalen, door dan 2 lessen op een avond te doen.

Kosten
In de tabel hieronder staan de kosten voor de cursus (seizoen 2008/2009) in euro's inclusief 6% btw.

Periode 1 les per avond 2 lessen per avond
sept - dec (13 lessen) 130 190
jan - juni (16 lessen) 160 230
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om per jaar te betalen.

Betalen
Er kan alleen via de bank/giro worden betaald, op giro 8216994 tav T.L.J. Verbeek te Utrecht. Vermeld hierbij svp je voornaam en de groep [beginners / (half) gevorderden]. Na inschrijving is het cursusgeld verschuldigd. Het gehele cursusgeld dient te worden voldaan bij aanvang van de cursus; uiterlijk de 4e les. Betaal svp niet eerder dan de eerste les (ivm btw administatie). Restitutie is niet mogelijk.