Coronavirus

Sinds half mei mag er weer buiten worden gesport in groepsverband. Dat betekent dat de tai chi en qigong lessen op dinsdagavond weer zijn zijn gestart. Hieronder lees je er alles over.


Rooster

Het lesrooster van 2020 is als volgt aangepast:

Blok 1
Blok 1 was van jan t/m maart. Er zijn op 17, 24 en 31 maart geen lessen geweest. Deze laatste drie lessen van blok 1 werden buiten gegeven op 19 mei, 26 mei & 2 juni.
Blok 2 
Blok 2 was van 9 juni tot 7 juli en bestond uit slechts 5 lessen. Kosten voor dit mini-blok bedroegen 49 euro.
Extra: Zomerlessen
In de zomervakantie zijn er dit jaar van 28 juli t/m 1 september extra qigong & tai chi lessen op dinsdagavond. Lees meer....
Blok 3
Na de zomerlessen start op 15 september blok 3, dat doorloopt tot half december. Het ziet er naar uit dat de lessen dan weer binnen worden gegeven.

Corona spelregels

Als docent en organisator van Tai Chi & Qigong Leidsche Rijn (TCQLR) wil ik graag dat iedereen veilig kan deelnemen aan lessen en workshops zonder kans op besmetting. De eerste tijd houden we ons strikt aan de volgende maatregelen:

  • De onderlinge afstand is – voor, tijdens en na de les – altijd ruim 1,5 meter.
  • In de lessen doen we dus geen partneroefeningen met fysiek contact.
  • Parkeer je fiets op minimaal  2 meter van andere fietsen.
  • Voor en na de les thuis je handen wassen.
  • Thuisblijven wanneer je koorts of luchtwegklachten hebt, zoals niezen, droge hoest of benauwdheid.
  • Ook thuisblijven wanneer een huisgenoot deze symptomen heeft.

Mocht je signaleren dat iemand zich niet aan deze regels houdt, spreek diegene er dan op aan. Het onderling afstand houden geldt ook voor stellen, goede vrienden en huisgenoten!


Vragen

Hieronder enkele veelgestelde vragen:

1. Wanneer ga je weer binnen lesgeven?
Op dinsdag 15 september 2020. Dat zijn de eerste lessen van het nieuwe seizoen. Natuurlijk alleen als de corona-maatregelen dat toelaten.

2. Wanneer is er weer een proefles?
Er is een qigong proefles op dinsdag 28 juli. Bekijk ook deze pagina over de zomerlessen en stuur een mail als je interesse hebt.


Voor het laatst bijgewerkt op: 8 juli 2020.