Over de proefles

Voordat je besluit om je in te schrijven, kan je een proefles volgen. Dat is voor qigong en gevorderde tai chi-ers gedurende het hele jaar door (circa één keer per maand) mogelijk. Voor tai chi beginners is dat mogelijk bij de start van het seizoen (sept-okt) en soms in januari. Maak voor de proefles s.v.p. een afspraak.

Datum

De datum van de eerstvolgende proefles staat op de home pagina onder het kopje ‘Actueel’. De kosten voor een proefles bedragen 15 euro (contant en gepast).

Ervaring?

Als je ervaring hebt met tai chi en of qigong, geef dat s.v.p.aan in je email. Ook als je langere tijd andere vormen van vechtkunst, meditatie, massage etc, hebt beoefend, is het handig als je dit laat weten.

Na de proefles

Na de proefles hoor ik graag of je je wilt inschrijven voor de cursus. De inschrijving gaat vervolgens per email. De kosten van de proefles worden verrekend met het cursusgeld.

Vragen

Als je voor of na de proefles vragen hebt, kan je die per mail stellen. Wil je graag telefonisch contact, geef dit dan aan en mail ook je nummer. Zie ook de veelgestelde vragen.

Aanmelden

Geef je op voor een proefles per email via de contact pagina.