Psoas Release privé sessie

Sinds 2014 geef ik Psoas Release Exercises workshops. Ook heb ik de afgelopen jaren zo nu en dan één op één sessies gedaan met familie, vrienden, kennissen en leerlingen. Nu ga ik deze sessies ook aan anderen aanbieden.

Wanneer een privé sessie?

Een psoas release exercises privé sessie is zinvol in twee situaties: als introductie of als verdieping wanneer je eerder hebt getrild.

1. Privé sessie Psoas Release Exercises als introductie

Bij een privé sessie krijg je alle aandacht en is er veel ruimte voor jou individuele situatie en eventuele vragen. Ook kan je het moment (datum en tijdstip) van de sessie in grote mate zelf bepalen.

2. Privé sessie Psoas Release Exercises als verdieping

Wanneer je zelf al langere tijd trilt (spontaan of via TRE of PRE), kan het zijn dat je meer wilt. Bijvoorbeeld dat de trillingen ook naar je rug en nek gaan, of dat je meer intensiteit wilt.

Extra opties

Naast mijn werk als tai chi en qigong docent ben ik ook biohacker. Daardoor ben ik door de jaren heen ook allerlei methodes/interventies tegengekomen, die een ondersteunende factor kunnen zijn bij het opwekken en managen van neurogenic tremors. Denk hierbij aan Audio Visual Entrainment (AVE), Pulsed Electro Magnetic Field therapy (PEMF) en Heart Rate Variability (HRV) breathing.

Opzet & tarief

De sessies duren 1,5 tot 2 uur en kosten 90 euro. Het kan ook met twee personen; de prijs is dan 120 euro; 60 euro per persoon.

Locatie

Locatie in overleg. Een rustige plek zonder afleiding. Het is van belang dat jij je er op je gemak voelt.


Veelgestelde vragen over de PRE privé sessies

Geef je de privé sessies ook online?
Nee, ik vind fysieke aanwezigheid belangrijk.

Heb je wat meer informatie over de Psoas Release Exercises?
Jazeker, ga daarvoor naar de Psoas Release Exercises workshop pagina.


> Deze pagina is nog in ontwikkeling. Interesse? Stuur dan een mailtje. Ik houd je dan op de hoogte. Juli 2022.